Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de miel cu crusta de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea l

ingrediente

   4 bucati muschi de miel(80-90 gr. fiecare)
   4 linguri mustar
   2 linguri pesmet
   4 linguri frunze de cimbru
   6 linguri ulei de masline
   500 gr. rosii
   1 legatura de ceapa verde
   1 catel de usturoi
   50 gr. masline negre
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 15-20 min. La cuptor. Se decojesc rosiile si se taie in sferturi. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat feliute; se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4min. Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa cca. 1-2 min. Se sareaza si se pipereaza.
Pe un platou se aranjeaza cele 4 bucati de muschi, alaturi se pune sosul de rosii si se orneaza cu cimbru.
Incearca si Pastrama de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de miel cu crusta de mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.