Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea l
Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 15-20 min. La cuptor. Se decojesc rosiile si se taie in sferturi. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat feliute; se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4min. Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa cca. 1-2 min. Se sareaza si se pipereaza.
Pe un platou se aranjeaza cele 4 bucati de muschi, alaturi se pune sosul de rosii si se orneaza cu cimbru.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii