Muschi de miel cu crusta de mustar

Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea l

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de miel(80-90 gr. fiecare)
  • 4 linguri mustar
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri frunze de cimbru
  • 6 linguri ulei de masline
  • 500 gr. rosii
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 50 gr. masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 15-20 min. La cuptor. Se decojesc rosiile si se taie in sferturi. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat feliute; se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4min. Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa cca. 1-2 min. Se sareaza si se pipereaza.
Pe un platou se aranjeaza cele 4 bucati de muschi, alaturi se pune sosul de rosii si se orneaza cu cimbru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci