Pentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem muschiul de porc si il ase
Pentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem muschiul de porc si il asezam intr-un vas. Peste el punem marinata mai devreme facuta; marinata trebuie sa acopere toata carnea apoi punem vasul la rece pentru 4 ore. Dupa ce trec orele scoatem carnea din marinata si putem sa o gatim dupa bunul plac, fie pe gratar, fie pe plita sau tigaie teflonata.
Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi la cuptor
Alte retete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Sarmale de post
Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii