Muschi de porc su legume

Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 2-3 ardei rosu si verde
  • 1 dovlecel
  • 1-2 vinete
  • 6 rosii
  • cimbru verde
  • 1 legatura patrunjel
  • boia iute
  • salata verde

Mod de preparare

Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, apoi se pun sa se rumeneasca in putin unt, intr-o tava, la cuptor, Dupa ce s-au copt legumele, se intercaleaza cu feliile de carne, se condimenteaza cu sare, boia si piper, se stropesc cu ulei si unt topit si se baga din nou la cuptor. Spre sfarsit, se adauga piureul de rosii pregatit in prealabil, se presara cimbru si patrunjel pe deasupra si se mai lasa cateva minute sa capete crusta.
Se serveste cu salata verde si rosii.

Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Friptura de vita la cuptor

Gratar de porc cu vinete coapte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci