Muschi de vaca la frigarui

Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschi
  • 200 gr slanina
  • sare
  • 5 cartofi
  • ulei

Mod de preparare

Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanina. Se pun deasupra jarului incins la prajit, intorcand frigarea pe toate partile. Dupa ce s-au fript, se iau de pe jar si se pun in farfurie impreuna cu cartofii curatati, spalati, taiati si prajiti in ulei.


Se servesc fierbinti cu salata asortata.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci