Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de vita flamand

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile de carne se sareaza se dau

ingrediente

   Muschi de vita 1.400 kg
   unt 0.150 kg
   faina 0.100 kg
   otet balsamic 0.050 l
   bere neagra 1.000 l
   apa 0.500 l
   zahar 0.100 kg
   toast din paine neagra 0.200 kg
   ceapa 0.400 kg
   foi de dafin (3 buc) 0.00075 kg
   cimbru 0.003 kg
   cuisoare 0.002 kg
   piper 0.003 kg
   sare 0.030 kg
   Garnitura: paste fierte 1.500 kg

mod de preparare

Carnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile de carne se sareaza se dau prin faina si se inabusa usor in unt, astfel incat sa ramana in sange. Apoi se adauga ceapa si se inabusa pe foc mic circa 5 minute. Se stinge cu otet, bere si apa. La primul clocot se adauga zahar ars, cimbru, foi de dafin, cuisoare, piper si bucatile de toast din paine neagra faramitate. Se lasa pe foc mic circa 15-20 minute.
Preparatul se serveste cald cu paste fierte.

NOTA: se poate servi si cu cartofi fierti.
Incearca si Fusili cu pipotele si inimioare
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita flamand" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.