Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de vitel in sos gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
proca_14438 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge c

ingrediente

   200g muschi de vitel
   brinza gorgonzola 20g
   supa oase 200ml
   piper alb
   vin alb 0.050
   delikat
   unt 0
   015g

mod de preparare

Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.
Incearca si Hamburger de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel in sos gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.