Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza cu cutitul, apoi se bate putin cu ciocanul de snitele. Separat, se caleste in unt ceapa tocata
Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza cu cutitul, apoi se bate putin cu ciocanul de snitele. Separat, se caleste in unt ceapa tocata. Cind s-a ingalbenit usor, se pun ciupercile si verdeata. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind ciupercile sint gata. Se ia vasul de pe foc si se lasa compozitia sa se raceasca. Se potriveste de sare si piper, se omogenizeaza, apoi se intind compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra se pun felii de oua fierte tari. Se ruleaza, se intorc capetele, acoperind compozitia, se leaga muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si se da la cuptor in tava cu un pahar cu apa. Se lasati sa se coaca incet, se stropeste si se rumeneste pe toate fetele. Cind este gata si s-a racit se desface ata si se taie muschiul in felii groase.
Se serveste cu sos condimentat, garnisit cu smintina si decorat cu verdeata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii