Mancaruri cu carne

Ostropel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bucatile de carne si se rumenesc in uleiul fierbinte. Se scot intr-o cratita, separat. In aceeasi grasime, se calesc cepele tocate marunt, im

ingrediente

   600-700 gr. carne de gaina
   2 buc. ceapa
   o capatina de usturoi
   5-6 linguri de ulei
   o lingura rasa cu faina
   o lingura cu otet
   o lingura de bulion
   sare

mod de preparare

Se spala bucatile de carne si se rumenesc in uleiul fierbinte. Se scot intr-o cratita, separat. In aceeasi grasime, se calesc cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cind s-au aurit, se adauga faina, se amesteca bine si dupa 2-3 minute se sting cu un pahar cu apa in care a fost pus otetul. Se lasa sa clocoteasca apoi 5 minute, se strecoara sosul acesta peste bucatile de carne, se pune dupa gust bulion si se da vasul la cuptor, cu foc mic, pentru 30 de minute.
Se serveste fierbinte
Incearca si Carne de porc condimentata, cu legume, in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite