Pentru ostropel de gaina cu usturoi spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate.
Pentru ostropel de gaina cu usturoi spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cand s-au aurit, adaugati faina, amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic, pentru 30 de minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii