Ostropel de pui

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2-3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri faina
  • 4 linguri pasta de tomate(sau rosii in bulion)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel

Mod de preparare

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie. Peste ceapa se adauga faina si se amesteca energic turnand si cate putina apa.Se completeaza cu apa pana se acopera totul. Se lasa la fiert. Dupa 10 min se adauga rosiile sau pasta de tomate si condimentele si se mai lasa la fiert pana scade si se ingroase putin.


Se serveste cald alaturi de mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc