Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o t
Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tava peste jumatate din cantitatea de ulei, se pun pulpele, care se presara cu putina sare si piper. Deasupra compozitiei se mai adauga 100 ml de apa si se introduce in cuptorul incins la 180-200 C, pentru circa 20 de minute. Intr-o tigaie se pune restul de ulei, bulionul si se caleste pentru cateva minute. Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa. Cand pasta a devenit omogena, se toarna peste pulpele din tava, se pun usturoiul si foile de dafin, se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 de minute. Se serveste pe platou sau farfurie, sau chiar direct din tava in care s-a pregatit, de preferinta cu piure de cartofi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi va invit cu drag la una dintre cele mai delicioase tarte cu prune pe care le-am preparat vreodata! Un blat incredibil...
Tarta cu prune si gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii