Mancaruri cu carne

Reteta Ostropel de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ostropel de pui"
 
Pulpele se sareaza si pipereaza.
In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se la

ingrediente

   pulpe sau piept de pui
   rosii
   usturoi
   ulei de masline
   vin alb
   busuioc
   sare
   piper

mod de preparare

Pulpele se sareaza si pipereaza.


In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.


Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.


Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.


Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.


Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.


Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi


Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.



Pofta buna!





Reteta Ostropel de pui a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro





Alte retete cu carne de pui gasiti aici:


Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,


Pui cu sos de vin si mustar,


Pui cu rosii
Incearca si Mazare scazuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.