Ostropel de pui

Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ostropel de pui

Ingrediente

  • pulpe sau piept de pui
  • rosii
  • usturoi
  • ulei de masline
  • vin alb
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si pipereaza.

In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.

Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.

Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.

Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.

Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.

Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi

Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.


Pofta buna!

Reteta Ostropel de pui a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de pui gasiti aici:

Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,

Pui cu sos de vin si mustar,

Pui cu rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci