Pentru pacea din picioare de vitel picioarele de vitel se curata de tendoane, se spala, se oparesc si se spala din nou cu apa rece. Morcovii si ceapa se curata.
Pentru pacea din picioare de vitel picioarele de vitel se curata de tendoane, se spala, se oparesc si se spala din nou cu apa rece. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se cresteaza; jumatate din cantitatea de ceapa se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare. Ouale se trec sub jet de apa rece, se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Picioarele de vitel se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga morcovii si ceapa, se continua fierberea pana ce carnea se desprinde de pe os. Supa se degreseaza. Carnea se separa de oase, se taie bucati. Ceapa taiata marunt se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml supa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, otet, cca 500 ml supa, cubul MAGGI si se fierbe cca 10 minute. Sosul rezultat se paseaza, se adauga galbenusurile de ou, usturoiul amestecat cu 50 ml supa fiarta si strecurata; se fierbe la foc moderat 8-10 minute, adaugand carnea.
Pacea din picioare de vitel se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii