Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala.
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi sau jumatati si se spala din nou. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga bucatile de carne, cartofii si cca 800 ml apa fiarta, continuand fierberea timp de 15 minute. Se adauga usturoi, cimbru, boia de ardei dulce, pasta de tomate, sare, piper si se fierb inca 10 minute.
Papricasul de miel cu cartofi se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii