Mancaruri cu carne

Reteta Papricas de miel cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de miel cu os - 600 g
   ceapa - 300 g
   usturoi - 15 g
   cartofi - 1 kg
   pasta de tomate - 50 g
   boia de ardei dulce - 2 g
   cimbru - 1 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   apa - 800 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi sau jumatati si se spala din nou. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga bucatile de carne, cartofii si cca 800 ml apa fiarta, continuand fierberea timp de 15 minute. Se adauga usturoi, cimbru, boia de ardei dulce, pasta de tomate, sare, piper si se fierb inca 10 minute.




Papricasul de miel cu cartofi se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Kebab ardelenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.