Papricas de pui picant cu masline

Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Papricas de pui picant cu masline

Ingrediente

  • Ingrendiente:
  • carne de pui (ce are fiecare prin casa)
  • 3 cepe potrivite
  • 2-3 linguri de chili
  • 2-3 linguri de bulion
  • o capatana usturoi
  • masline 150-200g
  • delikat
  • patrunjel tocat marunt
  • Ingrendiente pentru galusti:
  • 3 oua
  • o lingura sare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Mod de preparare:

1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;

2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;

3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.

4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.

5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.

6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.

Reteta propusa de Vicky81.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci