Papricas de Sibiu

Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne de pui
  • 200 ml ulei
  • 300 gr. ceapa
  • 1 kg. ciuperci
  • 300 gr. faina
  • 3 oua
  • verdeata
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 300 gr. smintina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc potrivit. Se taie ciupercile, se calesc in ulei, se pun verdeata, tocata, boiaua de ardei, pasta de rosii dezlegata cu apa si se adauga la carne. Din faina ramasa, oua, sare si putina apa se framinta un aluat mai tare, se rupe in bucati mici (cit o aluna) si se fierbe in apa clocotita si usor sarata. Se adauga in vasul cu carne si la sfirsit se pune verdeata si se sareaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci