Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se adauga boia de ardei si 50 ml apa. in sosul format se adauga sare, piper, cimbru, usturoi si se fierb 20 minute, impreuna cu cartofii. Cand cartofii si carnea s-au fiert, se pune smantana, jumatate din patrunjelul verde si se fierb inca 5 minute.
Papricasul din carne de porc cu cartofi se serveste cald, cu restul de patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii