Mancaruri cu carne

Reteta Papricas din carne de porc cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de porc - 500 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   ceapa - 150 g
   cartofi - 1 kg
   usturoi - 15 g
   smantana - 100 g
   cimbru - 1 g
   boia de ardei dulce - 2 g
   apa - 50 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se adauga boia de ardei si 50 ml apa. in sosul format se adauga sare, piper, cimbru, usturoi si se fierb 20 minute, impreuna cu cartofii. Cand cartofii si carnea s-au fiert, se pune smantana, jumatate din patrunjelul verde si se fierb inca 5 minute.




Papricasul din carne de porc cu cartofi se serveste cald, cu restul de patrunjel verde deasupra.


Incearca si Pui rapid
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din carne de porc cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.