Mancaruri cu carne

Reteta Paprikas de pui si cartofi intregi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Paprikas de pui cu cartofi intregi este o mancare consistenta traditionala cu carne. Intai se curata pulpele de pui si se rumenesc putin un ulei.

ingrediente

   4 pulpe de pui sau un pui intreg
   1 lingura paprika ungureasca
   2 linguri pasta de tomate
   1 ceapa
   2 catei de usturoi
   6 cartofi mijlocii
   sare
   piper
   2 linguri ulei

mod de preparare

Paprikas de pui cu cartofi intregi este o mancare consistenta traditionala cu carne.




Intai se curata pulpele de pui si se rumenesc putin un ulei. Se pun deoparte si se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga usturoiul taiat si se mai caleste un minut. Se adauga paprika,pasta de tomate,sarea si piperul. Se adauga cartofii curatati,dar lasati intregi. Se adauga pulpele si se acopera cu apa.
Se inchide kukta si se tine cam 45 de minute dupa ce incepe sa fiarba. Se ia tocanita de pui de pe foc si se mai lasa 15 inainte de a ridica si capacul.


Paprikas de pui si cartofi intregi se serveste cald, cu muraturi sau salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Incearca si Pacea poloneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui si cartofi intregi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.