Mancaruri cu carne

Reteta Pastrama de oaie afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge cu mujdei de usturoi si

ingrediente

   1 pulpa de oaie
   sare
   1 ceasca de ulei
   usturoi
   piper macinat
   cimbru

mod de preparare

Se scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge cu mujdei de usturoi si cu ulei. Se lasa astfel pregatita o ora, dupa care se ruleaza dandu-i forma pe care a avut-o initial si se leaga cu o sfoara tare. Se atarna la gura hornului unde iese fum si se lasa de pe o zi pe alta.
Pastrama se serveste ca aperitiv sau se prajeste in ulei si se serveste cu mamaliguta calda.





Alte mancaruri romanesti:





Pastrama de oaie


Chiftele


Ciorba radauteana
Incearca si Creier prajit delicios cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.