Mancaruri cu carne

Perisoare cu smintina in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Sep

ingrediente

   1 kg. tocatura fara orez
   5 linguri de lapte
   1 virf de cutit de boia
   5-6 linguri smintina
   2 linguri grasime
   3 linguri faina

mod de preparare

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1/2 din cantitatea de smintina cite putin si amestecind mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa sa scada putin. Se toarna sosul peste perisoare si se pune cratita sa fiarba descoperit. Se potriveste de sare.
Inainte de a se servi se adauga si restul de smintina si se presara verdeata tocata
Incearca si Ficat de rata cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smintina in sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite