Mancaruri cu carne

Reteta Perisoarele bunicii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in un

ingrediente

   Â½ kg carne tocata
   1
   5 lingurite sare
   Â¼ lingurite piper
   Â¼ lingurite nucsoara
   Un varf de cutit de ghimbir
   2
   5 linguri faina
   200 ml lapte

mod de preparare

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in unt, iar apoi se fierb intr-o oala aprox. 10 minute, pana se inmoi.


Alte retete recomandate
Incearca si Mancare cu carne de vita si Guinness
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoarele bunicii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.