Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curca umplut cu ciuperci si Bergkäse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Stripsuri din piept de pui-reteta video"
 
1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute.
Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa

ingrediente

   * 1 kg piept de curca
   * 500 g ciuperci
   * 6-8 frunze busuioc
   * 2 catei de usturoi
   * 100 g cascaval mai vechi - *Bergkäse
   un cascaval odihnit la clima Alpilor austrieci
   cel putin 6 luni
   * 2 rosii
   * sare
   * piper
   * praf de chili
   * busuioc si oregano uscat/macinat

mod de preparare

1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute.


Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa se deschida ca o carte.


2. Am facut un piure din rosii,usturoi,sare,piper si ceva busuioc.


Cu aceasta pasta am uns interiorul carnii.Am adaugat un rind de ciuperci feliate.


3. Deasupra,un rind de cascaval si busuioc.


4. Am inchis si condimentat carnea pe ambele parti cu sare,piper,praf de chili,busuioc si oregano uscat.


5. Am taiat restul ciupercilor,si le-am pus in punga,pe linga bucatile de carne.


6. Ciupercile,cascavalul,sosul de rosii,a lasat o zeama gustoasa .


(nu e nevoie de ulei)


7. În cuptor,a stat cam 45 minute la 200 °C





Pofta buna!





Reteta propusa de Maya





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Pui cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curca umplut cu ciuperci si Bergkäse" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite