Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu garnitura de pere

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
olteanu gabriela 7100 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in conta

ingrediente

   500 g fileuri de piept de curcan
   sare
   piper negru
   400 ml supa de pasare
   1/2 plic amestec condimente pentru friptura de curcan
   1 lingurita condiment picant lichid sau praf
   170 g afine congelate
   2pere
   2linguri unt
   1 lingura zahar
   6 linguri vin sec rosu

mod de preparare

Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in contact cu tigaia.se intoarce si se mai prajeste 3 min. Se asaza intr-o forma de sufleu, cu partea cu pielea in sus. Zeama de la prajit se stinge cu supa de pasare si se mai lasa sa fiarba 5 min. Se aduga condimentul picant si afinele si se da la fiert. Se adauga la friptura si se coc 30 de minute. Se taie in doua perele si se scot semintele. Se calesc in unt 5 min. Se adauga zahar. Carnea se tine la cald. Se toarna sosul intr-o craticioara, se adauga vin si se da in fiert. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu pere si carne.
Incearca si Rulada de miel cu chimen si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu garnitura de pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite