Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu zarzavat in aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat.

ingrediente

   Piept de curcan fiert
   morcov
   telina
   patrunjel
   brocolli
   gogosari
   jumatati de ou
   masline
   doi catei de usturoi
   gelatina.

mod de preparare

Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru aceasta toate se fierb in apa cu putina sare si delicat. Se adauga fasii de gogosar murat, oua de prepelita si masline. Se captuseste o tava de chec cu folie de staniol, apoi se aseaza carnea de curcan, fasiile de morcov si patrunjel, gogosari, jumatati de ou, brocolli, telina, masline, doi catei de usturoi taiati feliute, dupa care turnam zeama in care a fiert zarzavatul, amestecata cu gelatina. Acoperim cu folie si dam la rece timp de trei pana la patru ore.


Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic se poate servi ca gustare la mese festive.

Incearca si Ceafa de porc cu legume la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu zarzavat in aspic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.