Piept de curcan oriental

Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se inca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 dg piept de pui (sau pulpe superioare)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 praz
  • 10 dg ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1
  • 25 dl supa de pasare(din cubulete)
  • 4 linguri de sos de soia
  • 1 lingurita de sare
  • ½ lingurita piper
  • 1 lingurita amestec de condiment chinezesc
  • 1 lingurita de amidon
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie sau in wok si toate ingredientele se prajesc la foc mare in ordinea de mai sus. Se amesteca intre timp si se lasa pana isi schimba culoarea iar apoi se scot. Supa se adauga la ceapa se amesteca bine, se fierbe si se condimenteaza. Se adauga apoi toate ingredientele si se incalzeste bine. Se poate servi imediat.
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci