Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se inca
Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie sau in wok si toate ingredientele se prajesc la foc mare in ordinea de mai sus. Se amesteca intre timp si se lasa pana isi schimba culoarea iar apoi se scot. Supa se adauga la ceapa se amesteca bine, se fierbe si se condimenteaza. Se adauga apoi toate ingredientele si se incalzeste bine. Se poate servi imediat.
Alte retete culinare recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii