Din pieptul de curcan se taie 4 felii deschise, partile care pica se macina. Chifla umezita, ou, pireu de castane si condimente se amesteca cu carnea
Din pieptul de curcan se taie 4 felii deschise, partile care pica se macina. Chifla umezita, ou, pireu de castane si condimente se amesteca cu carnea macinata. Feliile deschise se bat usor cu batatorul, se ung cu ou, se presara cu sare si piper. Umplutura obtinuta se formeaza in bastonase si se aseaza pe feliile de piept de curcan. Se ruleaza si se impacheteaza strans in alufolie. Se pune in tava si se adauga un pic de apa. In cuptor se abureste pana e gata, dupa care se despacheteaza. Rulada umpluta aburita se trece prin faina, ou si pesmet si se frige in ulei fierbinte.
Ca si garnitura se poate servi cu orez brun. Orezul, ca si pastele, se fierbe in apa sarata. Se strecoara. Se toarna intr-o forma unsa cu ulei si se rastoarna pe o tava de servit. Se orneaza cu felii de ananas copt, piersici si felii de portocale, cu condimente proaspete.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii