Pieptul de pui aromat cu sote de dovlecei este o idee de mancare usoara pe care o puteti pregati foarte usor si rapid. Pieptul de pui ramane fraged si aromat, iar dovleceii se potrivesc de minune ca si garnitura.
Amestecam toate condimentele pentru marinata, le turnam peste pui si lasam puiul la frigider minim 1 ora.
Apoi il prajim in tigaie (se poate face si pe gratar, eu am vrut sa folosesc toata marinata).
Pentru garnitura am pus in ulei de masline dovlecei si ceapa, am stors si un sfert de lamaie si am lasat sa se faca. Am sarat numai la final.
Asta este tot.
Mi-a placut, marinata a adus puiului ce ii lipsea, savoare, dovleceii cu ceapa dau iz dulce-acrisor.
Reteta Piept de pui aromat cu sote de dovlecei a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Serviti pieptul de pui cu dovlecei cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii