Pieptul de pui se bate si se sareaza. Se bate oul se pun legumele (se gasesc in comert), se condimenteaza si prajeste in tigaie ca omleta. Compozitia
Pieptul de pui se bate si se sareaza. Se bate oul se pun legumele (se gasesc in comert), se condimenteaza si prajeste in tigaie ca omleta. Compozitia se pune in pieptul de pui batut, taiat in diagonala, se ruleaza in folia de aluminiu si se pune in apa cu sare si se fierbe 20 min. Dupa ce a fiert, se scoate din folie si se serveste
Se serveste cu garnitura de orez
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii