Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de p
Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de pui si am lasat-o sa se gateasca la abur.
Am pus niste dovlecei, pe care i-am taiat felioare si i-am adaugat peste carnea care era aproape gata.
Am mai adaugat apoi un pachet de mazare congelata, peste care am adaugat un mar (curatat de coaja), taiat felii si l-am adaugat apoi peste mazare.
Inainte de asta am adaugat si niste fasole verde (congelata) si am lasat sa se patrunda putin aceste vegetale, si mancarea a fost gata.
Am mai adaugat ceva piper proaspat macinat, si am servit-o !
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare a fost propusa de Chiu Georgeta pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii