Piept de pui cu marar

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 1 cutie de crema de cascaval
  • 1 linguri de smantana
  • 1 buchet proaspat de frunze de marar
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin crema de cascaval intr-un strat gros dupa care prin smantana amestecata cu mararul maruntit.

Se sareaza, se pipereaza si se reintroduce in tigaie pentru atata timp cat crema de cascaval se rumeneste. Nu trebuie lasat foarte mult!
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc