Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. se serveste fierbinte, 2-3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida.
Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in unt, impreuna cu ceapa taiata marunt, dupa care conopida se rupe buchetele, se lasa sa stea timp de zece minute presarata cu sare, apoi se fierbe timp de zece minute in apa cu sare, dupa care, 100 gr. de unt se topesc si se adauga 100 ml de lapte, iar cand clocoteste, se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se adauga smantana si carnea de pui si se lasa sa mai fiarba timp de zece minute, apoi se adauga marar tocat, piper si delicat .
Pieptul de pui cu smantana si conopida se serveste fierbinte, 2- 3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida cu sos pe deasupra si cu o crenguta de marar ca decor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii