Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui in vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui in vin rosu este o mancare cu carne delicioasa perfecta pentru mese festive sau sarbatorile de iarna. Se poate servi cu cartofi.

ingrediente

   2 bucati de piept de pui
   3 linguri de ulei
   3 catei de usturoi
   o canita de vin rosu
   condimente dupa gust.

mod de preparare

Pieptul de pui in vin rosu este o mancare cu carne delicioasa perfecta pentru mese festive sau sarbatorile de iarna. 2 bucati de piept de pui se taie bucatele si se pun la fiert. In paralel intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei, 3 catei de usturoi sa se caleasca putin, apoi adaugam o canita de vin rosu si carnea de pui taiata fasii; lasam pana se rumeneste. La sfarsit, adaugam condimente dupa gust.


Pieptul de pui in vin rosu se poate servi cu cartofi.

Incearca si Cotlet de vita cu sunca si salvie
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in vin rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.