Piept de pui umplut cu cascaval si sunca

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cas

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • 10 cartofi mici
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 100 g cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 250 ml supa instant

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se rade si sunca se taie bucatele. Se amesteca si se introduc in crestatura din pieptul de pui. Se bat ouale. Carnea se da mai intii prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins. Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Supa instant se amesteca cu putin otet, sare, piper. Se toarna peste cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste pieptuli de pui cu salata de cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc