Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui umplut cu cascaval si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cas

ingrediente

   4 buc. piept de pui
   10 cartofi mici
   sare
   piper
   zahar
   100 g cascaval
   4 felii sunca presata
   3 oua
   faina
   pesmet
   250 ml supa instant

mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se rade si sunca se taie bucatele. Se amesteca si se introduc in crestatura din pieptul de pui. Se bat ouale. Carnea se da mai intii prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins. Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Supa instant se amesteca cu putin otet, sare, piper. Se toarna peste cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste pieptuli de pui cu salata de cartofi
Incearca si Tortiglioni cu ficat de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cascaval si sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.