Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui umplut cu ficatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si

ingrediente

   1 pui la carcasa
   pipota
   inima
   ficat
   1 felie paine veche
   50 g slanina
   1 ceapa mica
   lapte
   patrunjel
   piper
   boia de ardei
   sare

mod de preparare

Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si se adauga inima, pipota si ficatul tocat. Apoi se adauga painea inmuiata si se lasa la racit cateva minute. Acest amestec se toaca si ii se adauga oul. Cu pasta obtinuta se umple puiul. Inainte de a-l pune in cuptor, stropeste-l cu putin ulei fierbinte apoi lasa-l la prajit la foc mediu.
Alte retet recomandate
Incearca si Tocanita de legume cu carne de rata
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficatei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.