Piept de pui umplut cu ficatei

Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui la carcasa
  • pipota
  • inima
  • ficat
  • 1 felie paine veche
  • 50 g slanina
  • 1 ceapa mica
  • lapte
  • patrunjel
  • piper
  • boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si se adauga inima, pipota si ficatul tocat. Apoi se adauga painea inmuiata si se lasa la racit cateva minute. Acest amestec se toaca si ii se adauga oul. Cu pasta obtinuta se umple puiul. Inainte de a-l pune in cuptor, stropeste-l cu putin ulei fierbinte apoi lasa-l la prajit la foc mediu.
Alte retet recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc