Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut cu prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite

ingrediente

   4 bucati piept de pui
   sare
   piper
   4 prune uscate
   4 linguri ulei
   4 linguri smantana
   4 linguri suc de lamiie

mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite o pruna taiata marunt si se prinde cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prjesc bucatile de carne, intorcindu-le pe toate partile. Cind s-au prajit se scot si se patreaza la cald. In sosul ramas se pune zeama de lamiie si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe.
Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur.
Incearca si Papricas
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu prune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite