Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime. Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in
Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime.
Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in sos si castraveti.
Se pune si ceapa tocata si se inmoaie cca. 10 minute.
Castravetii folositi de mine sunt murati in apa cu sare si condimente.
Cum sunt acri si doar potrivit de sarati ii dau intrun clocot doar, spal in doua ape reci apoi tai pentru mancare.
Deci dupa ce inabusim carnea si ceapa 10-15 minute, adaugam castravetii, sucul de rosii, apa, boabele de piper si marar uscat tocat.
Se lasa la foc mic intre 1 jumatate 2 ore. Acest timp este necesar pentru pieptul de vita. Depinde si de fragezimea carnii si de tipul de carne (daca faceti cu pulpa de porc s-ar putea sa aiba nevoie doar de o ora).
Pofta buna!
Reteta Piept de vita cu castraveti a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Tocana de carne de vita,
Sos de vita cu spaghete,
Muschi de vita cu sos verde
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEu fac doua feluri de aluat de foietaj cu branza, dar acesta imi place in mod deosebit si se face mai usor. Pe celalalt l-am...
Aluat de foietaj cu branza sarataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii