Piftie de gisca (sau curcan)

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se lasa sa fiarba incet, la foc domol.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de gisca sau de curcan
  • o ceapa
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se lasa sa fiarba incet, la foc domol. Se indeparteaza spuma si dupa o ora se pune sare. Cind carnea se desface de pe oase, se ia putina zeama, se lasa sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Se asaza carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Se strecosra zeama, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza grasimea, se pune mujdei de usturoi, se amesteca, apoi se pune peste carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori