O super bunatate de sezon!
Punem la fiert piciorusele de porc si ciolanul, iar cand incepe sa fiarba, luam spuma care se formeaza deasupra si schimbam apa ( apa in oala trebuie sa fie atat cat sa acopere totul).
Asezam din nou carnea in oala cu apa rece, iar cand a inceput sa fiarba, daca s-a mai format deasupra putina spuma, o luam usor cu o paleta, apoi punem si legumele taiate bucati mari sau lasate intregi si condimentam cu piperul boabe, sare si 2 foi de dafin. Lasam oala la foc mic timp de cca. 5 ore pana ce carnea se desprinde foarte usor de os.
Dupa ce a fiert, scoatem carnea intr-un bol, o separam de oase si o asezam in boluri sau in tavite mai mici. Apa ramasa in oala o potrivim de sare si adaugam usturoiul pisat. Amestecam bine totul, apoi strecuram zeama si o turnam peste carne. Lasam sa se raceasca bine, pana de intareste si o bagam la frigider.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii