Pilaf cu maruntaie de pui

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pipote si inimi de pui - 300 g
  • ficat de pui - 200 g
  • orez - 350 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata si se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Inimile si pipotele se fierb in apa cu sare, se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, ceapa taiata sferturi si se fierb. Ficatul de pui se adauga mai tarziu. Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de la pui strecurata; se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului si cubul MAGGI. Maruntaiele de pui se aseaza peste pilaf si se introduc la cuptor 10 minute.

Pilaful cu maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc