Mancaruri cu carne

Reteta Pilaf de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid.

ingrediente

   1 kg carne
   4 cescute orez
   2 linguri unt
   1 ceapa
   sare
   piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

mod de preparare

Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. Se fierbe la foc domol ½ ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne. Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea orezului. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa.
Incearca si Pui la cuptor cu miere de albine si mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite