Mancaruri cu carne

Reteta Pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.

ingrediente

   500 g carne de berbec
   1 pahar de orez
   2 cepe
   1 lingura untura

mod de preparare

Pentru pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cit sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cand carnea este moale. Cand se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert iar deasupra se asaza pilaf fierbinte.


Incearca si Pui cu ciuperci in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.