Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut
Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia de pe gratar, se presara cu cimbru sau piper si i se pune o felie de unt data prin verdeata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca tot sunt 9 ani de cand ma petrec aici cu voi, 9 ani cu zambete, cu rasete, cu bunatati, cu mai putin bune, macar sa va...
Desert chocolate crinklesIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii