Mancaruri cu carne

Pirjoale moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita

ingrediente

   1 kg. carne macra
   o ceapa
   1 buc. morcov
   1 buc. cartof
   o felie de piine
   1 ou
   1 dl ulei
   2 linguri pesmet
   sare
   piper
   verdeata tocata

mod de preparare

Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita si piinea stoarsa bine. Cine doreste poate toca o data cu carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sint mai fragede. Este de preferat ca tocatura sa fie data prin masina de doua ori. Se amesteca in compozitie oul, se potriveste de sare, de piper si se pune verdeata. Se ia cu lingura tocatura, se da prin pesmet, se turteste cu mina, dindu-i-se forma dorita si se prajeste bine, pe ambele parti, in ulei incins.
Incearca si Frigarui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite