Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi

Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul, ceapa, cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi

Ingrediente

  • 700 gr. carne porc
  • 2 cepe mari
  • 3 cartofi mari
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 2 felii de paine
  • 1 caciulie usturoi

Mod de preparare

Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul,ceapa,cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale si se amesteca bine. se pune o tigaie cu ulei si se incinge si se fac din umplututa obtinuta bile si se aplatizeaza apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti


Pirjoalele moldovenesti cu usturoi si verdeturi se pot servi calde, reci sau cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc