Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de spanac si carne de pui sau de porc.
Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu spanac se fierbe spanacul in apa cu sare apoi se toaca sau se paseaza. Intr-o tigaie se pune untul si usturoiul tocat, se lasa cateva secunde si apoi se pune spanacul. Dupa 2 minute se adauga smantana, marar tocat, sare si piper dupa gust.
Carnea se taie bucati, se bate si se presara vegeta. Fiecare bucata se da prin faina si ou batutcu vegeta apoi se coace in ulei incins.
Piureul de spanac cu snitel se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii