Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

pentru retete de primavara Un deliciu!!!

Portii
2
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Ingrediente

  • 3 porumbei intregi
  • un pahar de supa
  • 2 linguri de miere
  • un paharel mic de otet aromatizat,
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • o ciorchina mare de struguri, nu foarte copti
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare, pana se inmoaie carnea. Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins, apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat. Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul. Se da de pe foc Se scot porumbeii, se sareaza si pipereaza dupa gust, se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine. Se servesc calzi stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc