Mancaruri cu carne

Reteta Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 1h 
ani67 postat de
Postat pe: 24-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
pentru retete de primavara Un deliciu!!!

ingrediente

2 portii

   3 porumbei intregi
   un pahar de supa
   2 linguri de miere
   un paharel mic de otet aromatizat,
   50 g unt
   sare
   piper
   o lingura de legume deshidratate fara sare
   o ciorchina mare de struguri, nu foarte copti
   50 ml ulei de masline

mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare, pana se inmoaie carnea. Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins, apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat. Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul. Se da de pe foc Se scot porumbeii, se sareaza si pipereaza dupa gust, se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine. Se servesc calzi stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri. Pofta buna!
Incearca si Pui Tandoori
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.