Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

pentru retete de primavara Un deliciu!!!

Portii
2
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Ingrediente

  • 3 porumbei intregi
  • un pahar de supa
  • 2 linguri de miere
  • un paharel mic de otet aromatizat,
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • o ciorchina mare de struguri, nu foarte copti
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare, pana se inmoaie carnea. Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins, apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat. Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul. Se da de pe foc Se scot porumbeii, se sareaza si pipereaza dupa gust, se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine. Se servesc calzi stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori