Pui balsamic cu verdeturi

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui balsamic cu verdeturi

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • o crengura de rozmarin
  • 4-5 frunzulite salvie
  • 200 g salata
  • 60 ml otet balsamic

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vreo 10 minute amestecand din cind in cind .

Intre timp se taie rozmarinul si salvia. Se adauga otetul, rozmarinul, salvia si salata in tigaie.

Se amesteca astfel incat puiul sa ajunga deasupra salatei. Se acopera si se da deoparte 1-2 minute, sa se inmoaie salata .

Se pot servi cu Paste cu rosii si anghinare.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc