Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vr
Se ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune capac si se lasa pentru vreo 10 minute amestecand din cind in cind .
Intre timp se taie rozmarinul si salvia. Se adauga otetul, rozmarinul, salvia si salata in tigaie.
Se amesteca astfel incat puiul sa ajunga deasupra salatei. Se acopera si se da deoparte 1-2 minute, sa se inmoaie salata .
Se pot servi cu Paste cu rosii si anghinare.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii